Telefon contact: (0040) 252-208078 E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

demo

Scoala de Perfectionare a Pregatirii Personalului Politiei de Frontiera Drobeta - Turnu Severin

Simpozion 30-31.05.2018

În perioada 30-31.05.2018, la sediul instituției noastre a avut loc un simpozion cu tema “Elemente de Analiza Comportamentală și Profiling. Multiculturalitatea în Contextul Migrației” .

La manifestarea științifică au participat : din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române, comisar șef de poliție Marin Turică, alături de invitați din cadrul celorlalte structuri ale M.A.I din județul Mehedinți, dar și colegi de la Academia de Poliție “Al. I. Cuza” București, Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră “Avram Iancu” Oradea și Institutul de Studii pentru Ordine Publică. Subiectele dezbătute au aplicabilitate în activitatea structurilor operative și vor fi diseminate prin programele de pregătire ale instituției noastre în anul de învățământ 2018-2019. S.P.P.P.P.F. Drobeta Turnu Severin mulțumește tuturor invitaților pentru participare!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Contacteaza-ne
Despre noi

Scoala de Perfectionare a Pregatirii Personalului Politiei de Frontiera Drobeta Turnu Severin asigura accesul cetatenilor la orice informatie de interes public, prin intermediul purtătorului de cuvânt, la sediul școlii, intre orele 07.30 - 15.30:

Drobeta Turnu Severin, Str. Serpentina Rosiori, Nr. 3-5, județul Mehedinți
Tel/Fax: 0252 208078
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mini-galerie stiri