Telefon contact: (0040) 252-208078 E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

demo

Scoala de Perfectionare a Pregatirii Personalului Politiei de Frontiera Drobeta - Turnu Severin

Ziua scolii 2018

24 de ani de existență și marcarea Centenarului Marii Uniri - comunicare stiintifica "Abordarea culturii de securitate"

 

Vineri, 30.03.2018, cu ocazia împlinirii a 24 de ani de la înființare, la sediul Școlii de Perfecționare a Pregătirii Personalului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin s-a desfășurat o sesiune de comunicări științifice cu tema ”Abordarea culturii de securitate”. Totodată s-a marcat Centenarul Marii Uniri prin dezvelirea a două basoreliefuri: ”Chipul lui Decebal și Traian” și prin editarea și prezentarea revistei școlii ”Temerarii Frontierei” ediția aprilie 2018.

La evenimente au participat inspector general adjunct cms. șef  Marin Turică, prof.univ. dr. Tudorel Butoi, prof.dr.Tudor Rățoi, alături de reprezentanți ai structurilor din Ministerul Administrației și Internelor, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Justiției, precum și autoritățile locale.

           

PURTĂTOR DE CUVÂNT

Inspector de poliţie

Brucă Ionela

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Contacteaza-ne
Despre noi

Scoala de Perfectionare a Pregatirii Personalului Politiei de Frontiera Drobeta Turnu Severin asigura accesul cetatenilor la orice informatie de interes public, prin intermediul purtătorului de cuvânt, la sediul școlii, intre orele 07.30 - 15.30:

Drobeta Turnu Severin, Str. Serpentina Rosiori, Nr. 3-5, județul Mehedinți
Tel/Fax: 0252 208078
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mini-galerie stiri